Koti ja Keittiö 06-07/07
8 tuoretta, kypsää maissintähkää kuorineen
maun mukaan suolaa
Chilivoi:
100 g voita
1/2 punaisesta chilistä
1 rkl silputtua persiljaa
1 tl sitruunamehua
1. Valmista chilivoi. Silppua chili ja yhdistä silppu loppuihin maustevoin aineksiin. Kääri voi voipaperin sisään tangoksi ja pane pakastimeen vähintään puoleksi tunniksi.
2. Huuhdo maissintähkät kylmän, juoksevan veden alla, mutta älä poista kuoria.
3. Paahda maissintähkiä uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes tähkät ovat kypsiä.
4. Anna maissintähkien jäähtyä hieman ja revi sitten kuoret irti. Paahda maisseihin vielä paahtopintaa parilalla ja tarjoa kuumana chilivoin kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2