Koti ja keittiö 9/2009
500 g porkkanoita
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl balsamiviinietikkaa
1 rkl tuoretta timjamia hienonnettuna
2 valkosipulinkynttä
1 rkl ruokokidesokeria
suolahiutaleita
rouhittua mustapippuria
100 g vuohenjuustoa
1. Pese, kuori ja halkaise porkkanat pituussuunnassa. Keitä porkkanoita vähässä vedessä 5 - 10 minuuttia, kunnes ne hieman pehmenevät. Valuta ja kumoa porkkanat uunivuokaan.
2. Pirskota päälle oliiviöljyä ja balsamiviinietikkaa. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet ja laita vuokaan. Ripottele päälle timjaminlehtiä, sokeri ja suola sekä rouhi mustapippuria. Kääntele varovasti.
3. Paahda porkkanoita uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.
4. Murenna päälle vuohenjuustoa.
Vinkki! Tarjoa porkkanat sellaisenaan salaatin kera tai liharuokien lisukkeena.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2