Koti ja Keittiö 4/2006
1 munakoiso
1 kesäkurpitsa
1 rkl öljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
1/2 ruukkua minttua
200 g fetajuustoa
noin 3 rkl pinjansiemeniä
4 rkl balsamiviinietikkaa
2 rkl oliiviöljyä
1. Leikkaa munakoisot ja kesäkurpitsat pitkittäin ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna öljy paistin- tai parilapannulla ja paista viipaleet erissä molemmin puolin, kunnes ne saavat hieman väriä. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Paahda pinjansiemenet kuumalla pannulla.
3. Kokoa lautasille tai tarjoiluvadille paahdettuja kasvisviipaleita. Ripottele päälle paahdettuja pinjansiemeniä, tuoreita mintunlehtiä ja murennettua fetajuustoa. Pirskota lopuksi oliiviöljyä ja balsamiviinietikkaa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2