Artikkeli

Koti ja Keit­tiö 05/2006

Paahdetut kasvikset ja valko­si­pu­li­kastike

2 nippua pieniä porkkanoita, 8–10 pientä punajuurta, 2 nippua pieniä sipuleita

2 nip­pua pie­niä pork­ka­noi­ta

8–10 pien­tä pu­na­juur­ta

2 nip­pua pie­niä si­pu­lei­ta

Ma­ri­na­di:

1/2 dl vaa­le­aa bal­sa­mi­vii­nie­tik­kaa

2 rkl olii­vi­öl­jyä

ri­paus suo­laa

ri­paus so­ke­ria

rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria

Val­ko­si­pu­li­kas­ti­ke:

6 vii­pa­let­ta vaa­le­aa

paah­to­lei­pää

3-4 val­ko­si­pu­lin­kynt­tä

1 1/2 rkl val­ko­vii­nie­tik­kaa

6 rkl olii­vi­öl­jyä

ri­paus suo­laa

rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria

Tilaa uutiskirje
Tilaa uutiskirje