Koti ja Keittiö 06-07/07
2 punaista paprikaa
2 keltaista paprikaa
1 munakoiso
1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
1 kesäkurpitsa
2 rkl oliiviöljyä
3 rkl sitruunamehua
rouhittua mustapippuria, suolaa
Ranchikastike:
2 dl vaahtoutuvaa kermaa
1 dl ranskankermaa
1 tl sinappia
1/2 rkl silputtua, tuoretta oreganoa
1/2 rkl silputtua, tuoretta basilikaa
1/2 tl silputtua, tuoretta tilliä
2 murskattua valkosipulinkynttä
suolaa ja mustapippurirouhetta
1. Vaahdota kastikkeen kerma ja lisää sekaan loput ainekset. Pane seos viileään.
2. Lohko paprikat, joista sisukset on poistettu.
3. Leikkaa munakoiso ja kesäkurpitsa viipaleiksi.
4. Pane kaikki ainekset kulhoon ja lisää öljy.
5. Mausta hyvin suolalla ja mustapippurirouheella.
6. Levitä kasvikset uunipellille ja paahda 225 asteessa 20–30 minuuttia.
7. Tarjoa paahdetut kasvikset huoneenlämpöisinä viileän kastikkeen kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2