MARI HARJULA • KUVAUSJÄRJESTELYT MARI HARJULA JA MIA LUNDBERG KUVAUSAVUSTAJA ANJA LEPPÄNEN • KUVAT ARTO VUOHELAINEN KOTI JA KEITTIÖ 4/2013
4–6 annosta
1 iso munakoiso
1 kesäkurpitsa
2–3 punasipulia
1 dl oliiviöljyä
reilusti timjamia ja persiljaa
2–3 valkosipulinkynttä
sormisuolaa
rouhittua mustapippuria
1. Pilko kasvikset reiluiksi paloiksi.
2. Laita kasvikset pellille leivinpaperin päälle tai uunivuokaan. Valele öljyllä ja lisää päälle reilusti yrttejä. Kuori ja hienonna valkosipulit ja ripottele kasvisten päälle.
3. Ripottele päälle vielä suolaa ja mustapippuria. Kääntele varovasti.
4. Paahda uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ