2 isoa omenaa
6-8 tuoretta aprikoosia
1/2 keskikokoinen purjo
1 dl rusinoita
1 dl vaaleaa siirappia
1/2 dl omenaviinietikkaa
2 murskattua valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
1. Lohko omenat kookkaiksi paloiksi. Puolita aprikoosit, joista kivet on poistettu. Pilko pesty purjo.
2. Pane kattilaan siirappi, viinietikka, murskattu valkosipuli ja suola ja keitä seosta kokoon noin 5 minuuttia.
3. Lisää sekaan loput ainekset ja kuumenna nopeasti kiehuvaksi.
4. Mausta ja tarjoa jäähtyneenä savukalan kanssa.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ