2 isoa omenaa
6-8 tuoretta aprikoosia
1/2 keskikokoinen purjo
1 dl rusinoita
1 dl vaaleaa siirappia
1/2 dl omenaviinietikkaa
2 murskattua valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
1. Lohko omenat kookkaiksi paloiksi. Puolita aprikoosit, joista kivet on poistettu. Pilko pesty purjo.
2. Pane kattilaan siirappi, viinietikka, murskattu valkosipuli ja suola ja keitä seosta kokoon noin 5 minuuttia.
3. Lisää sekaan loput ainekset ja kuumenna nopeasti kiehuvaksi.
4. Mausta ja tarjoa jäähtyneenä savukalan kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2