Koti ja keittiö 05/05
(noin 10 kpl)
4–6 perunaa
1 1/2 dl maitoa tai perunoiden keitinlientä
1 tl suolaa
1 muna
1 dl ohrajauhoja
2 dl vehnäjauhoja
noin 1 dl ryöpättyjä, hienonnettuja nokkosia
1. Huuhtele nokkoset ja poista lehdistä kannat. Ryöppää lehdet, valuta ja hienonna.
2. Keitä, kuori ja survo perunat. Sekoita perunat maitoon tai keitinliemeen. Lisää suola, muna ja jauhot ja hienonnetut nokkoset.
3. Painele taikinasta noin sentin paksuisia rieskoja pellille leivinpaperin päälle ja paista heti 250 asteessa noin 12 minuuttia.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2