(4–6 annosta)
4–6 nektariinia
1 1/2 dl vadelmia
3 rkl fariinisokeria
4 munanvalkuaista
4 rkl vehnäjauhoja
60 g mantelijauhetta
3/4 dl sokeria
Vuoan voiteluun:
voita tai margariinia
Tarjoiluun:
1 prk vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1. Halkaise nektariinit ja poista kivet. Lohko nektariinit ja lisää marjat ja fariinisokeri ja kaada seos pieniin voideltuihin annosvuokiin.
2. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita vehnäjauhot, mantelijauhe ja sokeri keskenään ja lisää vaahtoon. Kaada taikina vuokiin hedelmien ja marjojen päälle.
3. Paista vuokia uunissa 175 asteessa noin 25-30 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita.
4. Tarjoile kylmänä tai lämpimänä vaahdotetun vaniljakastikkeen kera.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2