MARI HARJULA • KUVAUSAVUSTAJA ANJA LEPPÄNEN • KUVAT ARTO VUOHELAINEN
CALVADOS-OMANAGLÖGIT
Calvadoksella terästetyssä omenaglögissä maistuvat kaneli ja tähtianis.
Resepti: Calvados omenaglögit
KARPALOGRAAVATTU SIIKA
Karpalo antaa graavisiian pintaan kauniin punaisen värin
Resepti: Karpalograavattu siika
SINAPPITÄYTTEINEN POSSURULLA
Sinapilla ja rosmariinilla täytetty porsaankylkirulla on juhlava kinkun haastaja.
Resepti: Sinappitäytteinen possurulla
KIRPEÄ LUUMU-PÄÄRYNÄKOMPOTTI
Kirpeän makea luumu-päärynäkompotti sopii niin porsaanlihan kuin kalkkunankin seuraksi.
Resepti: Kirpeä luumu-päärynäkompotti
PALSTERNAKKA-PERUNALAATIKKO
Palsternakka-perunalaatikko gratinoidaan lopuksi mozzarellajuustolla.
Resepti: Palsternakka-perunalaatikko
PAAHDETTU PUNAJUURISALAATTI
Paahdetut punajuuret ja vuohenjuusto viimeistelevät salaatin.
Resepti: Paahdettu punajuurisalaatti
MARJA-PAVLOVAKAKKU
Kaksikerroksinen pavlovakakku päättää jouluaterian juhlavasti.
Resepti: Marja-pavlovakakku
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ