Artikkeli

MARI HAR­JU­LA • KU­VAU­SA­VUS­TA­JA AN­JA LEP­PÄ­NEN • KU­VAT AR­TO VUO­HE­LAI­NEN

Näin korvaat klassikot joulupöydässä

Juhlava menyy syntyy perinteisiä joulumakuja uudella tavalla höystäen. Komea marenkikakku viimeistelee aterian.

CAL­VA­DOS-OMA­NAG­LÖ­GIT

Cal­va­dok­sel­la te­räs­te­tys­sä ome­nag­lö­gis­sä mais­tu­vat ka­ne­li ja täh­ti­a­nis.

Re­sep­ti:  Cal­va­dos ome­nag­lö­git  

KAR­PA­LOG­RAA­VAT­TU SII­KA

Kar­pa­lo an­taa graa­vi­sii­an pin­taan kau­niin pu­nai­sen vä­rin

Re­sep­ti: Kar­pa­log­raa­vat­tu sii­ka

SI­NAP­PI­TÄYT­TEI­NEN POS­SU­RUL­LA

Si­na­pil­la ja ros­ma­rii­nil­la täy­tet­ty por­saan­kyl­ki­rul­la on juh­la­va kin­kun haas­ta­ja.

Re­sep­ti: Si­nap­pi­täyt­tei­nen pos­su­rul­la

KIR­PEÄ LUU­MU-PÄÄ­RY­NÄ­KOM­POT­TI

Kir­pe­än ma­kea luu­mu-pää­ry­nä­kom­pot­ti so­pii niin por­saan­li­han kuin kalk­ku­nan­kin seu­rak­si.

Re­sep­ti: Kir­peä luu­mu-pää­ry­nä­kom­pot­ti   

PALS­TER­NAK­KA-PE­RU­NA­LAA­TIK­KO

Pals­ter­nak­ka-pe­ru­na­laa­tik­ko gra­ti­noi­daan lo­puk­si moz­za­rel­la­juus­tol­la.

Re­sep­ti: Pals­ter­nak­ka-pe­ru­na­laa­tik­ko

PAAH­DET­TU PU­NA­JUU­RI­SA­LAAT­TI

Paah­de­tut pu­na­juu­ret ja vuo­hen­juus­to vii­meis­te­le­vät sa­laa­tin.

Re­sep­ti: Paah­det­tu pu­na­juu­ri­sa­laat­ti

MAR­JA-PAV­LO­VA­KAK­KU

Kak­si­ker­rok­si­nen pav­lo­va­kak­ku päät­tää jou­lu­a­te­ri­an juh­la­vas­ti.

Re­sep­ti: Mar­ja-pav­lo­va­kak­ku