Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

MARI HAR­JU­LA • KU­VAU­SA­VUS­TA­JA AN­JA LEP­PÄ­NEN • KU­VAT AR­TO VUO­HE­LAI­NEN

Näin korvaat klassikot joulupöydässä

Juhlava menyy syntyy perinteisiä joulumakuja uudella tavalla höystäen. Komea marenkikakku viimeistelee aterian.

CAL­VA­DOS-OMA­NAG­LÖ­GIT

Cal­va­dok­sel­la te­räs­te­tys­sä ome­nag­lö­gis­sä mais­tu­vat ka­ne­li ja täh­ti­a­nis.

Re­sep­ti:  Cal­va­dos ome­nag­lö­git  

KAR­PA­LOG­RAA­VAT­TU SII­KA

Kar­pa­lo an­taa graa­vi­sii­an pin­taan kau­niin pu­nai­sen vä­rin

Re­sep­ti: Kar­pa­log­raa­vat­tu sii­ka

SI­NAP­PI­TÄYT­TEI­NEN POS­SU­RUL­LA

Si­na­pil­la ja ros­ma­rii­nil­la täy­tet­ty por­saan­kyl­ki­rul­la on juh­la­va kin­kun haas­ta­ja.

Re­sep­ti: Si­nap­pi­täyt­tei­nen pos­su­rul­la

KIR­PEÄ LUU­MU-PÄÄ­RY­NÄ­KOM­POT­TI

Kir­pe­än ma­kea luu­mu-pää­ry­nä­kom­pot­ti so­pii niin por­saan­li­han kuin kalk­ku­nan­kin seu­rak­si.

Re­sep­ti: Kir­peä luu­mu-pää­ry­nä­kom­pot­ti   

PALS­TER­NAK­KA-PE­RU­NA­LAA­TIK­KO

Pals­ter­nak­ka-pe­ru­na­laa­tik­ko gra­ti­noi­daan lo­puk­si moz­za­rel­la­juus­tol­la.

Re­sep­ti: Pals­ter­nak­ka-pe­ru­na­laa­tik­ko

PAAH­DET­TU PU­NA­JUU­RI­SA­LAAT­TI

Paah­de­tut pu­na­juu­ret ja vuo­hen­juus­to vii­meis­te­le­vät sa­laa­tin.

Re­sep­ti: Paah­det­tu pu­na­juu­ri­sa­laat­ti

MAR­JA-PAV­LO­VA­KAK­KU

Kak­si­ker­rok­si­nen pav­lo­va­kak­ku päät­tää jou­lu­a­te­ri­an juh­la­vas­ti.

Re­sep­ti: Mar­ja-pav­lo­va­kak­ku

Lue Myös

Raitajuuri-gnocchipaistos

Sipulihilloke

Pääsiäisenä syödään lammasta

Raitajuuri-gnocchipaistos

Sipulihilloke

Pääsiäisenä syödään lammasta

Dukkahilla maustettu vegesalaatti

Rahka raikastaa pääsiäisherkut

Broileripata ruusunmarjojen ja bulgurin kera

Roseenpunaisilla kuplilla juhlaan

Selkeästi sisustetussa kaksiossa on luvassa mausteisia glögi-iltoja

Piparkakkutalon helpot koristeluvinkit

Roseenpunaisilla kuplilla juhlaan

Selkeästi sisustetussa kaksiossa on luvassa mausteisia glögi-iltoja

Piparkakkutalon helpot koristeluvinkit

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2