Artikkeli

Mustikkamuffinit

Mittaa sokeri kulhoon ja sekoita joukkoon pehmeä rasva, munat ja maito...

2 1/2 dl so­ke­ria

125 g voi­ta tai mar­ga­rii­nia

2 mu­naa

3/4 dl mai­toa

1 tl va­nil­ja­so­ke­ria

5 dl veh­nä­jau­ho­ja

2 tl lei­vin­jau­het­ta

1/2 tl suo­laa

2 dl tuo­rei­ta tai

pa­kas­te­mus­ti­koi­ta

1. Mit­taa so­ke­ri kul­hoon ja se­koi­ta jouk­koon peh­meä ras­va, mu­nat ja mai­to.

2. Se­koi­ta kui­vat ai­neet kes­ke­nään ja li­sää tai­ki­naan.

3. Li­sää lo­puk­si mus­ti­kat ja se­koi­ta ta­sai­sek­si.

4. Jaa tai­ki­na muf­fi­ni­vuo­kiin tai -pel­lil­le.

5. Pais­ta uu­nis­sa 200 as­tees­sa noin 20-25 mi­nuut­tia.

Val­mis­tu­sai­ka: 35 min

Vai­keu­sas­te: erit­täin help­po

Hin­ta: 3 €

Koti ja keit­tiö 3/2004