12 kpl
3 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
100 g margariinia tai voita
1/2 dl sokeria
1/2 munaa
Täyte:
2 dl mustikoita
50 g margariinia tai voita
150 g mantelimassaa
2 munaa
3 rkl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
Pinnalle: tomusokeria
1. Sekoita jauhot, leivinjauhe, rasva, sokeri ja muna murotaikinaksi. Nosta taikina jääkaappiin tekeytymään tunniksi.
2. Painele taikina voideltujen metallisten pikkuvuokien pohjalle ja reunoille tai muffinipellille.
3. Valmista täyte. Sekoita rasva pehmeäksi ja lisää siihen raastettu mantelimassa ja munat yksitellen. Lisää lopuksi jauhot ja leivinjauhe.
4. Jaa vuokiin mustikat ja annostele päälle täyte.
5. Paista masariineja 200- asteessa, uunin keskitasossa noin 15 minuuttia. Irrota ne vuoistaan hieman jäähtyneinä. Koristele siivilöidyllä tomusokerilla.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ