Artikkeli

Koti ja Keit­tiö 12/07

Musta­he­ruk­ka­si­nappi

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi tahnaksi. Anna makujen tasaantua viileässä pari päivää...

4 rkl si­nap­pi­jau­het­ta

2 rkl so­ke­ria

2 rkl kie­hu­vaa vet­tä

1/2 tl bal­sa­mi­coa

1/4 tl suo­laa

1 rkl öl­jyä

2 rkl mus­ta­he­ruk­ka­li­köö­riä

Li­säk­si:

1 dl rans­kan­ker­maa

1. Se­koi­ta kaik­ki ai­neet ta­sai­sek­si tah­nak­si. An­na ma­ku­jen ta­saan­tua vii­le­äs­sä pari päi­vää.

2. Li­sää rans­kan­ker­ma juu­ri en­nen tar­joi­lua.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ