KATRI SCHRÖDER KUVAT REETTA PASANENKOTI JA KEITTIÖ 8/2013
4 annosta
4 dl mustaherukoita
1 dl sokeria
4 isoa vaniljajäätelöpalloa
noin 6 dl kivennäisvettä
1. Perkaa marjat ja nosta sokerin kanssa kulhoon. Soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella.
2. Jaa sose laseihin ja nosta päälle jäätelöpallot. Täytä lasit kylmällä kivennäisvedellä. Nauti juomat heti.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.