3 1/2 dl kaura- tai
soijakermaa
1 rkl glukoosia (apteekista)
1 dl tummaa
muscovadosokeria
5 keltuaista
(2 rkl rommia)
1. Vatkaa keltuaiset ja muscovadosokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
2. Mittaa kattilaan kaura- tai soijakerma ja glukoosi. Kiehauta seos koko ajan sekoittaen.
3. Sekoita kuumaan kermaglukoosiliemeen keltuais-sokerivaahto. Lisää lopuksi rommi. Anna seoksen hieman jäähtyä ja kaada se laakeaan pakasterasiaan.
4. Pakasta noin 5 tuntia. Sekoita silloin tällöin. Voit valmistaa herkun myös jäätelökoneessa.
Koti ja keittiö 1-2/2004
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2