Artikkeli

Koti ja keit­tiö jou­lu­lii­te 2001

Munan­val­ku­ais­kuor­rutus

Vaahdota valkuainen ja seulo joukkoon tomusokeri vähitellen. Määrä voi vaihdella kananmunien koon mukaan...

3 dl to­mu­so­ke­ria

1 mu­nan­val­ku­ai­nen

1 tip­pa mint­tu­öl­jyä

1. Vaah­do­ta val­ku­ai­nen ja seu­lo jouk­koon to­mu­so­ke­ri vä­hi­tel­len. Mää­rä voi vaih­del­la ka­nan­mu­nien koon mu­kaan.

2. Vai­vaa seos kiil­tä­väk­si ja maus­ta mint­tu­öl­jyl­lä. Vä­riä saat ka­ra­mel­li­vä­rei­tä tai tuo­reen min­tun leh­dis­tä.

3. Le­vi­tä tai pur­so­ta kuor­ru­tus heti jääh­ty­neen pi­pa­rin pääl­le,

Vih­je: Mie­dos­sa uu­nin­läm­mös­sä kyp­sen­net­ty val­ku­ais­vaah­to hyy­tyy ra­peik­si ma­ren­geik­si.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ