(4-6 annosta)
noin 1/4–1/2 hunajameloni
noin 1/4–1/2 galiamelonia
pala keltaista melonia
Siirappi:
2 1/2 dl vettä
1 1/2 dl sokeria
puolen sitruunan mehu
2 tl raastettua inkivääriä
1 ruukku minttua
1. Mittaa siirapin ainekset kattilaan ja revi joukkoon minttu, mutta jätä muutama lehti koristeluun. Keitä aineksia hiljalleen noin 10 minuuttia. Nosta kattila liedeltä ja anna seoksen tekeytyä noin puoli tuntia. Siivilöi siirappi ja säilytä jääkaapissa.
2. Poista meloneista siemenet ja kuori. Paloittele hedelmälihat ja laita tarjoilukulhoihin. Laita hedelmien joukkoon muutama mintun lehti hienonnettuna. Kaada siirappia päälle juuri ennen tarjoilua.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ