Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Koti ja Keit­tiö 11/06

Maustetut suolakeksit

(noin 20 kpl)

3 1/2 dl veh­nä­jau­ho­ja

1 tl lei­vin­jau­het­ta

1/2 tl suo­laa

50 g voi­ta tai mar­ga­rii­nia

1/2 dl ruo­ka­ker­maa

1/2 dl vet­tä

Val­ko­si­pu­li-yrt­ti­kek­sit:

1 val­ko­si­pu­lin­kyn­si

2 rkl tuo­ret­ta ruo­ho­si­pu­lia

hie­non­net­tu­na

2 rkl tuo­ret­ta per­sil­jaa

hie­non­net­tu­na

Voi­te­luun:

muna

Pin­nal­le:

sor­mi­suo­laa tai see­sa­min­sie­me­niä

Juus­to-chi­li­kek­sit:

1 dl par­me­san­juus­toa raas­tee­na

1 pu­nai­nen chi­li­pap­ri­ka

Voi­te­luun:

muna

1. Se­koi­ta kui­vat ai­neet kes­ke­nään. Nypi jouk­koon ras­va. Se­koi­ta lo­puk­si jouk­koon kyl­mä ker­ma ja vesi.

2. Val­ko­si­pu­li-yrt­ti­kek­sit: Se­koi­ta pe­rus­tai­ki­naan kuo­rit­tu ja hie­non­net­tu val­ko­si­pu­lin­kyn­si ja hie­non­ne­tut yr­tit. Kau­li tai­ki­na ohu­ek­si le­vyk­si ja leik­kaa tai­ki­na­pyö­räl­lä pie­nik­si ne­li­öik­si (noin 4 x 4 cm). Nos­te­le tai­ki­na­ne­li­öt pel­lil­le, voi­te­le mu­nal­la, pis­te­le ja ri­pot­te­le pin­nal­le sor­mi­suo­laa tai see­sa­min­sie­me­niä. Pais­ta uu­nis­sa 200 as­tees­sa noin 15 mi­nuut­tia.

3. Juus­toc­hi­li­kek­sit: Kau­li an­nos pe­rus­tai­ki­naa ohu­ek­si le­vyk­si ja ota sii­tä pyö­re­äl­lä muo­til­la (hal­kai­si­ja noin 5 cm) pa­lo­ja. Lai­ta tai­ki­na­pyö­ry­lät pel­lil­le lei­vin­pa­pe­rin pääl­le. Voi­te­le mu­nal­la, pis­te­le kek­sit ja ri­pot­te­le pääl­le juus­to­raas­te. Hal­kai­se chili, pois­ta sie­me­net ja hie­non­na chili. Jaa hie­non­net­tu chili kek­sien pääl­le. Pais­ta uu­nis­sa 200 as­tees­sa noin 15 mi­nuut­tia.

Lue Myös

Taateli-mante­li­vuo­ka­leipä

Focaccian tyylinen oliivileipä

Pienet juuresrieskat

Taateli-mante­li­vuo­ka­leipä

Focaccian tyylinen oliivileipä

Pienet juuresrieskat

Ruislastut

Tsatsikikastike

Mallas-siemensämpylät

Sieni-perunafrittata

Jogurtti-juustoskonssit

Siemennäkkileipä

Sieni-perunafrittata

Jogurtti-juustoskonssit

Siemennäkkileipä

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2