Koti ja keittiö 11/2010 Katri Schröder Kuva Arto Vuohelainen
8 annosta
1 valkuainen
1/2 appelsiinin raastettu kuori
1 rkl appelsiinimehua
2 rkl ruokokidesokeria
1 rkl chilimausteseosta
1 tl sormisuolaa
4 rkl parmesaaniraastetta
noin 300 g kokonaisia pähkinöitä, esimerkiksi pekaani-, saksan- ja parapähkinöitä
1. Sekoita kulhossa valkuainen, appelsiinin kuori ja mehu, mausteet ja parmesaaniraaste.
2. Lisää kokonaiset pähkinät ja kääntele ainekset sekaisin.
3. Levitä pähkinät leivinpaperille uunipellille. Paahda 175-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Kääntele muutaman kerran paahtamisen aikana.
Valmistusaika: 30 min.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2