Koti ja Keittiö 9/07
5 päärynää
3–4 dl siideriä
2 rkl juoksevaa hunajaa
ripaus mustapippuria
1/2 tl inkivääriä
1/2 tl galangal-tahnaa
1/2 tl kanelia
Lisäksi:
kanelilla maustettua kermavaahtoa
1. Keitä päärynöitä hiljalleen siiderissä noin 15–20 minuuttia, kunnes ne ovat pehmenneet.
2. Soseuta seos tasaiseksi sauvasekoittimella.
3. Lisää juokseva hunaja ja mustapippuri. Keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.
4. Lisää inkivääri, kaneli ja galangal ja nosta kattila liedeltä. Nauti keitto jäähtyneenä kanelikermavaahtonokareen kanssa.
Hyvä tietää:
Galangal-tahnaa saa Spice Up -nimisessä sarjassa hyvin varustetuista ruokakaupoista kautta maan.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2