Koti ja keittiö joululiite 2003
200 g mantelimassaa
2 pkt (á 54 g) Maraboun nougatia
75-100 g vaaleaa tai tummaa suklaata
pistaasipähkinärouhetta
1. Muotoile mantelimassasta neliskulmainen, noin 2 1/2 cm paksu tanko. Leikkaa tanko pituussuunnassa kahteen osaan.
2. Nosta nougatlevyt toiselle mantelimassatangolle ja nosta toinen tanko kanneksi. Paina kerrokset tiiviisti kiinni toisiinsa.
3. Sulata suklaa vesihauteessa. Voitele marsipaaninougatin pinta ja reunat suklaasulalla. Koristele halutessasi pähkinärouheella.
4. Leikkaa valmis nougat ohuiksi viipaleiksi. Säilytä viileässä ja kelmun alla.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2