Koti ja Keittiö 06-07/07
4 kpl (noin 500 g) maustamattomia broilerinfileitä
16 puista varrastikkua
Marinadi:
2 tl tuoretta inkivääriä raastettuna
3 rkl limettimehua
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 tl chilimurskaa
1 rkl soijakastiketta
1 rkl seesamiöljyä
Avokadotsatsiki:
2 avokadoa
1 valkosipulinkynsi
2–3 kevätsipulia tai sipulinvarsia
2 dl ruoanvalmistusjogurttia tai
maustamatonta jogurttia
1/2 tl suolaa
rouhittua mustapippuria
2 rkl sitruunamehua
1. Leikkaa broilerinfileet pitkittäin kahtia. Sekoita ja se kaada broilerinfileiden päälle. Anna maustua jääkaapissa vähintään pari tuntia.
2. Halkaise avokadot, poista kivet ja kuoret. Leikkaa hedelmäliha ohuiksi lohkoiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Leikkaa kevätsipulit tai sipulinvarret noin neljän sentin pätkiksi. Sekoita jogurttiin mausteet. Kääntele sekaan avokadot ja sipulit. Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.
3. Pujota broilerinfileesuikaleet kylmässä vedessä liotettuihin puisiin varrastikkuihin pitkittäin. Käytä kaksi grillitikkua / broilerinsuikale. Grillaa broilerivartaat kauttaaltaan kypsiksi ja tarjoa heti avokadotsatsikin kera.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2