Artikkeli

Marenkileivokset

(6 kpl)

3 mu­nan val­ku­ais­ta

2 1/2 dl so­ke­ria

Ko­ris­te­luun:

kii­viä

po­me­loa tai greip­piä

ker­ma­vaah­toa

pu­na­ba­si­li­kan leh­tiä

1. Vat­kaa val­ku­ai­set ko­vak­si vaah­dok­si. Li­sää jouk­koon so­ke­ri use­as­sa eräs­sä koko ajan se­koit­ta­en.

2. Pur­so­ta uu­ni­pel­lil­le 12 pyö­re­ää kiek­koa.

3. Pais­ta kiek­ko­ja 100-as­tei­ses­sa uu­nis­sa noin tun­ti. Ma­ren­git ovat val­mii­ta, kun ne ir­to­a­vat hel­pos­ti pa­pe­ris­ta ja ovat ke­vyi­tä.

4. Ko­ris­te­le ker­ma­vaah­dol­la ja he­del­mien pa­loil­la puo­let ma­ren­geis­ta. Ase­ta lo­put ma­ren­geis­ta kan­sik­si lei­vok­sil­le. Tar­joa heti.

Koti ja keit­tiö 3/2002

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ