(6 kpl)
3 munan valkuaista
2 1/2 dl sokeria
Koristeluun:
kiiviä
pomeloa tai greippiä
kermavaahtoa
punabasilikan lehtiä
1. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon sokeri useassa erässä koko ajan sekoittaen.
2. Pursota uunipellille 12 pyöreää kiekkoa.
3. Paista kiekkoja 100-asteisessa uunissa noin tunti. Marengit ovat valmiita, kun ne irtoavat helposti paperista ja ovat kevyitä.
4. Koristele kermavaahdolla ja hedelmien paloilla puolet marengeista. Aseta loput marengeista kansiksi leivoksille. Tarjoa heti.
Koti ja keittiö 3/2002
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ