Artikkeli

Koti ja keit­tiö jou­lu­lii­te 2002

Mantelinougat

Kaada sokeri paistinpannulle ja sulata se koko ajan sekoittaen. Anna sokerin paahtua vaaleanruskeaksi...

3 dl so­ke­ria

100 g päh­ki­nöi­tä (esim. cas­hew, sak­san­päh­ki­nä) ja kuo­rit­tu­ja man­te­lei­ta

1. Kaa­da so­ke­ri pais­tin­pan­nul­le ja su­la­ta se koko ajan se­koit­ta­en. An­na so­ke­rin paah­tua vaa­le­an­rus­ke­ak­si.

2. Kaa­da so­ke­ri­lie­mi lei­vin­pa­pe­rin pääl­le ja ri­pot­te­le päh­ki­nät ja man­te­lit ka­ra­mel­li­le­vun pääl­le en­nen kuin se ko­vet­tuu.

3. Mur­ra jäh­met­ty­nyt levy so­pi­van ko­koi­sik­si ka­ra­mel­leik­si.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ