Koti ja keittiö 6-7/2008
2 keltuaista
2 tl Dijonin hunajasinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 tl sokeria
1/2 tl suolaa
1 dl öljyä
1 tuore mango tai 1 prk mangoviipaleita
1 pieni punainen chilipaprika
1 limen raastettu kuori ja puristettu mehu
1. Pane keltuaiset, sinappi, viinietikka, sokeri ja suola tehosekoittimeen. Sekoita, kunnes seos on tasaista.
2. Lisää öljy ohuena nauhana koneen käydessä. Lisää lopuksi kuorittu ja paloiteltu mango. Jos käytät säilykeviipaleita, valuta ne.
3. Halkaise chili, poista siemenet ja kanta ja hienonna chili. Lisää chili ja limen kuori ja mehu kastikkeeseen. Anna koneen käydä, kunnes seos on tasaista. Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoamista.
4. Tarjoa kanan, äyriäisten ja kalan kera.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2