SANNA KEKÄLÄINEN KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 1-2/2014
noin 16 palaa
50 g huoneenlämpöistä voita
1 dl maapähkinävoita
2 ½ dl fariinisokeria
1 muna
2 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
½ tl leivinjauhetta
1 ½ dl tummaa suklaata rouhittuna
1. Lämmitä uuni 175 asteeseen.
2. Vatkaa voi, maapähkinävoi ja fariinisokeri tasaiseksi seokseksi sähkövatkaimella.
3. Lisää joukkoon muna.
4. Yhdistä jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe. Lisää seokseen rouhitut suklaapalat. Kääntele jauho-seos muiden aineiden joukkoon ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
5. Painele seos noin 20 x 20 senttimetrin kokoiseen leivinpaperilla päällystettyyn uunivuokaan. Paista noin 20 minuuttia tai kunnes taikina on kypsää. Älä paista liikaa, ettei leivonnainen kuivu.
6. Anna jäähtyä ja paloittele levy annospaloiksi.
Vinkki! Koristele palat halutessasi sulatetulla tummalla suklaalla.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2