400 g naudanmaksaa
400 g jauhettua naudanlihaa
1 pkt pekonia
150 g savukinkkua
3 valkosipulinkynttä
timjamia
10 kpl katajanmarjoja
rouhittua valkopippuria
1 tl suolaa
1 dl valkoviiniä
1. Leikkaa maksa, pekoni ja kinkku hieman pienemmiksi paloiksi. Hienonna katajanmarjat huhmareessa. Jauha monitoimikoneessa ensin maksa, pekoni ja kinkku. Lisää jauheliha ja mausteet sekä valkoviini ja anna koneen käydä kunnes massa on tasaista.
2. Kuumenna uuni 150 asteeseen. Kaada taikina pateevuokaan tai pitkänomaiseen leipävuokaan. Kypsennä uunissa noin 1 ½ tuntia, kunnes patee on kiinteä ja irtoaa reilusti vuoan reunoista.
3. Anna jäähtyä, kumoa ja viipaloi. Tarjoa puolukka-punasipulihillokkeen kera.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2