Artikkeli

Koti ja Keit­tiö 06-07/07

Maalaispapuja lehmipojan tapaan

Tarjoa lämpimänä tai huoneen­läm­pöisenä lisäkkeenä liharuokien seurassa.

4 ohut­ta pe­ko­ni­sii­vua

2 kel­ta­si­pu­lia

1/2 pap­ri­ka

1 iso val­ko­si­pu­lin­kyn­si

1 prk (420 g / 250 g) kid­ney­pa­pu­ja

1 prk (420 g / 250 g) iso­ja val­koi­sia tai pin­to­pa­pu­ja

1 1/2 dl val­mis­ta BBQ-kas­ti­ket­ta

1 rkl fa­rii­ni­so­ke­ria

suo­laa ja mus­ta­pip­pu­ria

1. Pais­ta pe­ko­ni pan­nul­la ra­pe­ak­si, nos­ta sii­vut het­kek­si ta­lous­pa­pe­ril­le va­lu­maan ja pil­ko pie­nek­si.

2. Kuo­ri ja silp­pua si­pu­li ja val­ko­si­pu­lin­kyn­si.

3. Pil­ko pap­ri­ka pie­nek­si.

4. Kuul­lo­ta kat­ti­las­sa sil­put­tu si­pu­li ja murs­kat­tu val­ko­si­pu­li.

5. Li­sää va­lu­te­tut, huuh­do­tut pa­vut ja lo­put ai­neis­ta ja kei­tä hil­jal­leen noin vii­si mi­nuut­tia.

6. Mais­ta ja maus­ta tar­vit­ta­es­sa suo­lal­la ja pip­pu­ril­la.

7. Tar­joa läm­pi­mä­nä tai huo­neen­läm­pöi­se­nä li­säk­kee­nä li­ha­ruo­kien seu­ras­sa.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ