Koti ja Keittiö 06-07/07
4 ohutta pekonisiivua
2 keltasipulia
1/2 paprika
1 iso valkosipulinkynsi
1 prk (420 g / 250 g) kidneypapuja
1 prk (420 g / 250 g) isoja valkoisia tai pintopapuja
1 1/2 dl valmista BBQ-kastiketta
1 rkl fariinisokeria
suolaa ja mustapippuria
1. Paista pekoni pannulla rapeaksi, nosta siivut hetkeksi talouspaperille valumaan ja pilko pieneksi.
2. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynsi.
3. Pilko paprika pieneksi.
4. Kuullota kattilassa silputtu sipuli ja murskattu valkosipuli.
5. Lisää valutetut, huuhdotut pavut ja loput aineista ja keitä hiljalleen noin viisi minuuttia.
6. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.
7. Tarjoa lämpimänä tai huoneenlämpöisenä lisäkkeenä liharuokien seurassa.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ