Artikkeli
Uunissa kypsyvä hillo on superhelppo valmistaa: marjat pellille, loraus vettä, sokeria ja mieleisiä mausteita joukkoon ja uuni hoitaa loput. Kirpeän makea marjahillo maistuu ihanalta voimakkaiden juustojen, muurikkalettujen ja vaniljajäätelön kanssa. Pieni ripaus mustapippuria terävöittää maun. Tuias-keramiikkamuki Skafferista Porvoosta.

Uunissa kypsyvä hillo on superhelppo valmistaa: marjat pellille, loraus vettä, sokeria ja mieleisiä mausteita joukkoon ja uuni hoitaa loput. Kirpeän makea marjahillo maistuu ihanalta voimakkaiden juustojen, muurikkalettujen ja vaniljajäätelön kanssa. Pieni ripaus mustapippuria terävöittää maun. Tuias-keramiikkamuki Skafferista Porvoosta.

Suvi Rüster ku­vat Mart­ti Jär­vi

Maailman helpoin hillo puutar­ha­mar­joista

Jalosta marjasato maailman helpoimmaksi hilloksi puutar­ha­mar­joista. Kirpeän makea marjahillo maistuu ihanalta voimakkaiden juustojen, muurikkalettujen ja vaniljajäätelön kanssa.

Maa­il­man hel­poin puu­tar­ha­mar­ja­hil­lo

1 h 10 min . help­po . 10 e

15 an­nos­ta

1 l pu­na­he­ru­koi­ta

5 dl kar­vi­ai­sia

2 dl va­del­mia

3 dl ruo­ko­so­ke­ria

½–1 dl vet­tä

Maus­te­se­os:

1 tl in­ki­vää­ri­jau­het­ta

1 tl kar­de­mum­maa

½ va­nil­ja­tan­gon sie­me­net

¼ tl mus­ta­pip­pu­ria

1. Huuh­te­le he­ru­kat ja rii­vi mar­jat ter­tuis­ta laa­ke­aan uu­ni­vuo­kaan. Li­sää kar­vi­ai­set ja va­del­mat. Se­koi­ta jouk­koon ruo­ko­so­ke­ri ja vesi. Se­koi­ta maus­teet kes­ke­nään ja li­sää mar­jo­jen jouk­koon.

2. Kyp­sen­nä 175-as­tei­ses­sa uu­nis­sa 60 mi­nuut­tia. Jos seos kui­vuu, li­sää vet­tä. Lu­si­koi hil­lo kuu­ma­na puh­tai­siin la­si­purk­kei­hin, sul­je pur­kit ja an­na jääh­tyä. Säi­ly­tä vii­le­äs­sä.

Uunissa kypsyvä hillo on superhelppo valmistaa: marjat pellille, loraus vettä, sokeria ja mieleisiä mausteita joukkoon ja uuni hoitaa loput. Kirpeän makea marjahillo maistuu ihanalta voimakkaiden juustojen, muurikkalettujen ja vaniljajäätelön kanssa. Pieni ripaus mustapippuria terävöittää maun. Tuias-keramiikkamuki Skafferista Porvoosta.

Uunissa kypsyvä hillo on superhelppo valmistaa: marjat pellille, loraus vettä, sokeria ja mieleisiä mausteita joukkoon ja uuni hoitaa loput. Kirpeän makea marjahillo maistuu ihanalta voimakkaiden juustojen, muurikkalettujen ja vaniljajäätelön kanssa. Pieni ripaus mustapippuria terävöittää maun. Tuias-keramiikkamuki Skafferista Porvoosta.