Uunissa kypsyvä hillo on superhelppo valmistaa: marjat pellille, loraus vettä, sokeria ja mieleisiä mausteita joukkoon ja uuni hoitaa loput. Kirpeän makea marjahillo maistuu ihanalta voimakkaiden juustojen, muurikkalettujen ja vaniljajäätelön kanssa. Pieni ripaus mustapippuria terävöittää maun. Tuias-keramiikkamuki Skafferista Porvoosta.
Suvi Rüster kuvat Martti Järvi
Maailman helpoin puutarhamarjahillo
1 h 10 min . helppo . 10 e
15 annosta
1 l punaherukoita
5 dl karviaisia
2 dl vadelmia
3 dl ruokosokeria
½–1 dl vettä
Mausteseos:
1 tl inkiväärijauhetta
1 tl kardemummaa
½ vaniljatangon siemenet
¼ tl mustapippuria
1. Huuhtele herukat ja riivi marjat tertuista laakeaan uunivuokaan. Lisää karviaiset ja vadelmat. Sekoita joukkoon ruokosokeri ja vesi. Sekoita mausteet keskenään ja lisää marjojen joukkoon.
2. Kypsennä 175-asteisessa uunissa 60 minuuttia. Jos seos kuivuu, lisää vettä. Lusikoi hillo kuumana puhtaisiin lasipurkkeihin, sulje purkit ja anna jäähtyä. Säilytä viileässä.
Uunissa kypsyvä hillo on superhelppo valmistaa: marjat pellille, loraus vettä, sokeria ja mieleisiä mausteita joukkoon ja uuni hoitaa loput. Kirpeän makea marjahillo maistuu ihanalta voimakkaiden juustojen, muurikkalettujen ja vaniljajäätelön kanssa. Pieni ripaus mustapippuria terävöittää maun. Tuias-keramiikkamuki Skafferista Porvoosta.
Tämä vegaaninen ja gluteeniton omenapiirakka todistaa, miten maukkaalta leivonnainen voikaan maistua, vaikka ei olisi käytetty voita, kermaa tai kananmunia. Mantelijauhe tuo pohjataikinaan makua ja mehevyyttä, vegaaninen jogurtti kostuttaa ja sitoo taikinan kananmunan tavoin. Valitse pirteän kirpeitä omenoita, jotka sopivasti makeutuvat päälle ripotellusta fariinisokerista.
Tomaattipiirakasta tulee täydellisen leikattava, kun sekoitat vegaanisen juustoraasteen ruokakerman joukkoon ja lisäät vielä maissitärkkelystä. Anna piirakan tekeytyä viileässä ennen tarjoilua. Vihreät keramiikkaleipälautaset Church Square Ceramics, kaakelit K-rauta.
mokkapaloilta maistuvat munattomat ja maidottomat muffinit ovat jopa parempia ja mehevämpiä kuin entisajan mokkapalat. Lado paperiset muffinivuoat muffinipellin koloihin, niin muffinit kypsyvät napakasti ja leviämättä. Tarjoilulautanen Church Square Ceramics.
Tämä vegaaninen ja gluteeniton omenapiirakka todistaa, miten maukkaalta leivonnainen voikaan maistua, vaikka ei olisi käytetty voita, kermaa tai kananmunia. Mantelijauhe tuo pohjataikinaan makua ja mehevyyttä, vegaaninen jogurtti kostuttaa ja sitoo taikinan kananmunan tavoin. Valitse pirteän kirpeitä omenoita, jotka sopivasti makeutuvat päälle ripotellusta fariinisokerista.
Tomaattipiirakasta tulee täydellisen leikattava, kun sekoitat vegaanisen juustoraasteen ruokakerman joukkoon ja lisäät vielä maissitärkkelystä. Anna piirakan tekeytyä viileässä ennen tarjoilua. Vihreät keramiikkaleipälautaset Church Square Ceramics, kaakelit K-rauta.
mokkapaloilta maistuvat munattomat ja maidottomat muffinit ovat jopa parempia ja mehevämpiä kuin entisajan mokkapalat. Lado paperiset muffinivuoat muffinipellin koloihin, niin muffinit kypsyvät napakasti ja leviämättä. Tarjoilulautanen Church Square Ceramics.
Pähkinäinen savukalasalaatti ja tamarindikastike
Martti Järvi
Toffee-suklaahippukeksi pellillä
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2