Koti ja keittiö joululiite 2002
noin 18 kpl
225 g valkoista suklaata
50 g voita
4 tl konjakkia
65 g keksinmuruja
40 g kookoshiutaleita
25 g kuivattuja aprikooseja
25 g punaisia coctailkirsikoita
Koristeluun:
kookoshiutaleita
1. Pane pilkottu suklaa, voi ja konjakki kuumankestävään kulhoon vesihauteeseen ja sekoita välillä, kunnes seos on sulaa.
2. Sekoita sulaan seokseen keksinmurut, kookoshiutaleet, hienoksi pilkotut aprikoosit ja coctail kirsikat. Anna jähmettyä hieman.
3. Pyörittele seoksesta 18 saksanpähkinän kokoista palloa. Kierittele pallot kookoshiutaleissa.
4. Pane pallot jääkaappiin noin kahdeksi tunniksi, kunnes ne ovat jähmettyneet.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ