Artikkeli

Koti ja keit­tiö jou­lu­lii­te 2002

Lumipallot

Pane pilkottu suklaa, voi ja konjakki kuumankestävään kulhoon vesihauteeseen ja sekoita välillä, kunnes seos on sulaa...

noin 18 kpl

225 g val­kois­ta suk­laa­ta

50 g voi­ta

4 tl kon­jak­kia

65 g kek­sin­mu­ru­ja

40 g koo­kos­hiu­ta­lei­ta

25 g kui­vat­tu­ja ap­ri­koo­se­ja

25 g pu­nai­sia coc­tail­kir­si­koi­ta

Ko­ris­te­luun:

koo­kos­hiu­ta­lei­ta

1. Pane pil­kot­tu suk­laa, voi ja kon­jak­ki kuu­man­kes­tä­vään kul­hoon ve­si­hau­tee­seen ja se­koi­ta vä­lil­lä, kun­nes seos on su­laa.

2. Se­koi­ta su­laan se­ok­seen kek­sin­mu­rut, koo­kos­hiu­ta­leet, hie­nok­si pil­ko­tut ap­ri­koo­sit ja coc­tail kir­si­kat. An­na jäh­met­tyä hie­man.

3. Pyö­rit­te­le se­ok­ses­ta 18 sak­san­päh­ki­nän ko­kois­ta pal­loa. Kie­rit­te­le pal­lot koo­kos­hiu­ta­leis­sa.

4. Pane pal­lot jää­kaap­piin noin kah­dek­si tun­nik­si, kun­nes ne ovat jäh­met­ty­neet.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ