Koti ja keittiö 10/2008
1/2 sipuli
1/2 purjo
3 - 4 dl tuoreita siitakesieniä
2 dl kaurakermaa (esim. Go Green)
maun mukaan tuoretta silputtua kirveliä ja timjamia
suolaa ja pippuria myllystä
Lisäksi:
kevyesti suolattua graavilohta siivuina
rucolaa
1. Puhdista ja silppua siitakkeet ja purjosipuli. Kuori ja silppua sipuli. Kuullota sienet ja sipulit öljytilkassa pannulla.
2. Lisää kaurakerma ja mausta.
3. Anna hautua noin 10 minuuttia ja tarkista maku. Anna jäähtyä ja nosta viileään noin puoleksi tunniksi.
4. Sipaise sieniseosta graavilohiviipaleille, nosta sekaan pari rucolanlehteä ja kääri rullalle.
5. Tarjoa paahdetun rapean leivän päältä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2