Artikkeli

Linssimuhennos

Kuutioi juurekset ja keitä pehmeiksi linssien kanssa. Sekoita välillä ja lisää tarvittaessa nestettä, sillä linssit palavat herkästi pohjaan. Mausta muhennos mausteseoksella...

2 dl lins­se­jä

1 kas­vis­lie­mi­kuu­tio

2 dl vet­tä

2 pork­ka­naa

pie­ni pala juu­ri­sel­le­riä

1 tl ma­sa­la-maus­te­se­os­ta esim.

San­ta Ma­ri­an In­dia ga­ram ma­sa­la

1. Kuu­ti­oi juu­rek­set ja kei­tä peh­meik­si lins­sien kans­sa. Se­koi­ta vä­lil­lä ja li­sää tar­vit­ta­es­sa nes­tet­tä, sil­lä lins­sit pa­la­vat her­käs­ti poh­jaan. Maus­ta mu­hen­nos maus­te­se­ok­sel­la.

2. Se­koi­ta kyp­sä mu­hen­nos tah­na­mai­sek­si ja tar­joa to­maat­ti­kas­tik­keen kans­sa.

Koti ja keit­tiö 1-2/2002

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ