Koti ja keittiö 01/05
3 salottisipulia
1 rkl oliivi- tai rypsiöljyä
1 tl punaista currytahnaa
1 tl garam masalaa
1/2 tl kurkumaa
1 l kasvislientä (kuutiosta tai fondista valmistettua)
2 dl punaisia linssejä
1 rkl silputtua tuoretta inkivääriä
1 rkl mangochutneytä
1/2 tl jauhettua kardemummaa
1 prk (400 g) kokonaisina säilöttyjä tomaatteja
Lisäksi:
200 g ruokajogurttia
tuoretta korianteria
1. Kuori ja silppua salottisipulit. Kuullota sipuli öljyssä kattilassa läpikuultavaksi. Lisää currytahna, garam masala ja kurkuma. Kuullota vielä hetki, jotta mausteista irtoaa kunnolla makua.
2. Lisää kattilaan kasvisliemi, huuhdellut linssit, inkivääri, mangochutney ja säilötyt tomaatit. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia, kunnes linssit ovat kypsiä.
3. Lisää kullekin keittolautaselle nokare jogurttia ja tuoretta korianteria. Tarjoile hyvän leivän kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2