Koti ja Keittiö 3/2006
3 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja tai ohrakasta
2 tl leivinjauhetta
1 1/2 dl sokeria
1 tl suolaa
2 tl kardemummaa
1 tl vaniljasokeria
1 limetin raastettu kuori
1 muna
2 dl kermaviiliä
100 g margariinia tai voita
sulatettuna
Täyte:
noin 1 1/2 dl vadelmamarmeladia
1 limetin mehu
Pinnalle:
1/2 dl kookoshiutaleita tai -lastuja
1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Raasta limetinkuori ja lisää kuiviin aineisiin. Lisää muna, kermaviili ja rasvasula. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.
2. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun irtopohjavuokaan.
3. Purista limetistä nyt mehu ja sekoita vadelmamarmeladiin. Nostele pikkulusikalla täytettä kakun pinnalle ja ripottele päälle kookoshiutaleita tai -lastuja.
4. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ