Koti ja keittiö joululiite 2002
1 kg lanttuja
1 ½ l vettä
2 tl suolaa
1 dl korppujauhoja
2 dl kuohukermaa
1 muna
1 dl siirappia
ripaus kanelia
ripaus inkivääriä
ripaus valkopippuria
Pinnalle:
voinokareita
korppujauhoja
1. Kuori ja paloittele lantut. Keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Ota keitinvesi talteen.
2. Survo kypsät lanttupalat soseeksi. Lisää joukkoon kermassa turvonneet korppujauhot, muna ja mausteet. Lisää lopuksi keitinlientä niin paljon, että seoksesta tulee tasaisen pehmeää.
3. Kaada seos voideltuun vuokaan. Painele lusikalla kuvioita pintaan, ripottele korppujauhoja ja voinokareita päälle. Kypsennä 175 asteessa 1- 1 ½ tuntia.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2