KUVAT JES BUUSMANN
4 hengelle
400 g uusia perunoita
1 nippu retiisejä
1 nippu keitettyä, vihreää parsaa
1 iso punasipuli
hienonnettuja yrttejä, esim. lipstikkaa ja salviaa
Kastike:
1 ½ dl oliiviöljyä
balsamiviinietikkaa
suolaa
1 tl dijoninsinappia
1. Pese perunat ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Laita ne kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen ja keitä ne napakoiksi. Keitä myös parsa.
2. Viipaloi retiisit ohuiksi siivuiksi.
3. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa.
4. Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Tarkista maku ja valuta kastike salaatille.
5. Tarjoa esimerkiksi paistetun kanan tai lohen lisäkkeenä.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ