Koti ja Keittiö 11/06
150 g kuorittua kurpitsaa
2 1/2 dl vettä
2 dl sokeria
8 neilikkaa
1/2 tl kanelia
1. Pilko kurpitsat ja pane ne kattilaan veden ja mausteiden kanssa.
2. Keitä seosta hiljalleen, kunnes neste muuttuu siirappimaiseksi, noin 15 minuuttia.
3. Siivilöi siirappi erikseen ja käytä kurpitsapalat juustotortun täytteessä.
4. Tarjoa jäähtynyttä kurpitsasiirappia valkohome-, vuohenmaito- tai ranskalaisen Comte-juuston kera.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2