Koti ja Keittiö 11/06
(6:lle)
150 g kurpitsasiirapissa
kypsennettyä kurpitsaa (ks. Kurpitsasiirapin ohje)
1 dl kurpitsasiirappia
2 pkt (à 200 g) pehmeää tuorejuustoa
4 liivatelehteä
1/2 dl appelsiinimehua
Pohja:
100 g Digestive-keksejä
50 g juoksevaa margariinia
Mustaherukka-marjahilloke:
5 dl pakastettuja mustaherukoita, vadelmia ja mustikoita
1 dl hillosokeria
1. Sekoita kurpitsasiirappi ja tuorejuusto. Soseuta kurpitsa ja yhdistä sose tuorejuuston ja kurpitsasiirapin seokseen.
2. Pane liivatteet likoamaan kylmään veteen.
3. Rouhi keksit pieniksi muruiksi ja lisää rasva. Levitä keksiseos tasaiseksi kerrokseksi irtopohjavuokaan.
4. Purista liivatteet kuiviksi ja liota ne tilkkaan kiehuvaa appelsiinimehua. Kaada liivateseos ohuena nauhana tuorejuustoseokseen ja sekoita täyte tasaiseksi.
5. Kumoa tuorejuustotäyte pohjalle, tasoita pinta ja nosta peitettynä viileään vähintään 3 tunniksi.
6. Valmista mustaherukka-marjahilloke. Pane kattilaan sulatetut pakastemarjat ja hillosokeri.
7. Keitä hiljalleen noin 10 minuuttia ja nosta sivuun jäähtymään. Notkista hilloketta tarvittaessa vesitilkalla ennen tarjoilua.
8. Tarjoa juustotorttu marjahillokkeen kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2