Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Toi­mit­ta­ja San­na Ke­kä­läi­nen

Ku­vat Kir­si-Mar­ja Sa­vo­la

Vii­ni­suo­si­tus Sari Sirén

Koti ja keit­tiö 10/2016

Kurpitsaa, perunaa ja papuja

Kurpitsaa, perunaa ja papuja yhdistävä herkku on lämpimän salaatin ja lisäkkeen makoisa risteytys.

4 an­nos­ta

1,5 kg orans­sia kur­pit­saa

8–12 kiin­te­ää pe­ru­naa

2 solo-val­ko­si­pu­lin­kynt­tä

2 rkl olii­vi­öl­jyä

sor­mi­suo­laa

mus­ta­pip­pu­ria myl­lys­tä

200 g vih­rei­tä pa­pu­ja

3 dl kei­tet­ty­jä (voi)pa­pu­ja

1 tuu­hea nip­pu ru­co­laa

Kas­ti­ke:

3 rkl olii­vi­öl­jyä

1 rkl sit­ruu­na­me­hua

1 tl Sri­rac­ha-chi­li­kas­ti­ket­ta

1 tl juok­se­vaa hu­na­jaa

sor­mi­suo­laa

mus­ta­pip­pu­ria myl­lys­tä

1. Leik­kaa kur­pit­sa kuo­ret­to­mik­si, sie­me­net­tö­mik­si loh­koik­si. Pese tai kuo­ri pe­ru­nat ja hal­kai­se ne. Lai­ta kur­pit­sat, pe­ru­nat ja val­ko­si­pu­lit lei­vin­pa­pe­ril­la pääl­lys­te­tyl­le uu­ni­pel­lil­le. Va­lu­ta pääl­le öl­jyä. Maus­ta suo­lal­la ja pip­pu­ril­la. Pais­ta 200-as­tei­ses­sa uu­nis­sa noin 40 mi­nuut­tia tai kun­nes pa­lat ovat kyp­siä.

2. Se­koi­ta kaik­ki kas­tik­keen ai­neet kes­ke­nään.

3. Kei­tä vih­re­ät pa­vut kyp­sik­si suo­lal­la maus­te­tus­sa ve­des­sä. Yh­dis­tä kas­vik­set kes­ke­nään. Li­sää jouk­koon kei­te­tyt voi­pa­vut. Kaa­da pääl­le kas­ti­ke. Vii­meis­te­le ru­co­lal­la.

Vink­ki! Voit ha­lu­tes­sa­si raas­taa jouk­koon par­me­saa­nia tai muu­ta jää­kaa­pis­ta löy­ty­vää juus­toa.

Vii­ni­suo­si­tus:

Maus­tei­nen ja kyp­sän sit­ruk­si­nen Col­la­vi­ni Char­don­nay dei Sas­si Cavi 2015, Friu­li, 11,99 e

Lue Myös

Kuohkea herkku­tat­ti­keitto

Paahdettua valkosipulia ja rapeita ruisleipälastuja

Paahdettu tomaattisalaatti

Kuohkea herkku­tat­ti­keitto

Paahdettua valkosipulia ja rapeita ruisleipälastuja

Paahdettu tomaattisalaatti

Marinoidut grillisipulit

Risoton perusohje

Timjaminen tatti-brierisotto

Paista rapea kasvispizza grillissä

Pinaattibulguri

Kikherneillä, kvinoalla ja juustolla täytetty kurpitsa

Paista rapea kasvispizza grillissä

Pinaattibulguri

Kikherneillä, kvinoalla ja juustolla täytetty kurpitsa

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti numerossa 6/2022?

Mikä on mielestäsi paras koti numerossa 7/2022?

Mansik­ka­mar­mo­roitu juustokakku on kätevä valmistaa pellillinen kerrallaan

Pappilan suojissa on sisus­tus­suun­nit­te­lijan hurmaava koti

Kalliolle kukkulalle nousi vehreä puutarha

Tunnelma kuin englantisessa puutarhassa

Entinen leipomo on nyt ihastuttava koti maaseudun rauhassa

Mökkiläisen fiksummat kalusteet ja varusteet

Gluteenittomat mokka­be­be­lei­vokset isolle joukolle uunipellillä

Monitasoinen vintagekoti 1950-luvun rivarissa

Sisusta olohuone ulos!

Vaativaan makuun: Rinnetontille nousi arkkitehdin suunnittelema ekotalo

Keramiik­ka­tai­teilija Laura Itkosen lempiesineet ovat lapsuudenkodista perittyjä

Herkulliset hyrskypotut maustetaan nokkosilla

Kesä on yhtä juhlaa! Inspiroidu kattauksista

Salaatti on parasta kesäruokaa: Näillä välineillä salaatin teko käy kuin itsestään

Kesäkoti kukkii: Ihastu ihanaan pikku­kuk­ka­kuosiin!

Parsa-hollan­dai­se­pii­rakka on kesäjuhlan suolainen sulostuttaja

Klassista kylpyläelämää Hangon Bellevuessa

Poimi villiyrttejä ja sekoita maukas vuohenjuusto-hortasalaatti musta­he­ru­kan­leh­ti­kas­ti­keeella

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti numerossa 6/2022?

Mikä on mielestäsi paras koti numerossa 7/2022?

Mansik­ka­mar­mo­roitu juustokakku on kätevä valmistaa pellillinen kerrallaan

Pappilan suojissa on sisus­tus­suun­nit­te­lijan hurmaava koti

Kalliolle kukkulalle nousi vehreä puutarha

Tunnelma kuin englantisessa puutarhassa

Entinen leipomo on nyt ihastuttava koti maaseudun rauhassa

Mökkiläisen fiksummat kalusteet ja varusteet

Gluteenittomat mokka­be­be­lei­vokset isolle joukolle uunipellillä

Monitasoinen vintagekoti 1950-luvun rivarissa

Sisusta olohuone ulos!

Vaativaan makuun: Rinnetontille nousi arkkitehdin suunnittelema ekotalo

Keramiik­ka­tai­teilija Laura Itkosen lempiesineet ovat lapsuudenkodista perittyjä

Herkulliset hyrskypotut maustetaan nokkosilla

Kesä on yhtä juhlaa! Inspiroidu kattauksista

Salaatti on parasta kesäruokaa: Näillä välineillä salaatin teko käy kuin itsestään

Kesäkoti kukkii: Ihastu ihanaan pikku­kuk­ka­kuosiin!

Parsa-hollan­dai­se­pii­rakka on kesäjuhlan suolainen sulostuttaja

Klassista kylpyläelämää Hangon Bellevuessa

Poimi villiyrttejä ja sekoita maukas vuohenjuusto-hortasalaatti musta­he­ru­kan­leh­ti­kas­ti­keeella

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.