Koti ja keittiö 8/2009 Kuva: Ullamaija Hänninen
250 g kotijuustoa
1 ruukku rucolaa
1 ruukku kihara-, frisee- tai jääsalaattia
1 ruukku lollorossoa
1 ruukku tammenlehtisalaattia
3 - 4 uuden sadon punasipulia varsineen
1 kurkku
1 pss (100 g) pinjansiemeniä
Lisäksi:
oliiviöljyä
vaaleaa balsamiviinietikkaa
mustapippuria
sormisuolaa
1. Kuutioi tai viipaloi kotijuusto. Revi salaatit sopiviksi suupaloiksi. Viipaloi sipulit. Paloittele myös varret. Leikkaa kurkku reiluiksi paloiksi.
2. Paahda pinjansiemenet kuivalla kuumalla pannulla.
3. Asettele laakealle vadille salaatteja, juustoa ja kurkkua kerroksittain. Ripottele päälle pinjansiemeniä sekä pirskota oliiviöljyä ja viinietikkaa. Rouhi päälle mustapippuria ja ripottele sormisuolaa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2