1 kg paratiisi- tms. koristeomenoita
noin 1,2 dl vettä (veden täytyy peittää kaksi kolmannesta omenoista)
4 ½– 5 ½ dl sokeria
¼ vaniljatanko
1. Kuori ja puolita omenat. Laita ne kattilaan veden ja vaniljatangon kanssa.
2. Keitä kannen alla miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia.
3. Siivilöi mehu ja laita se takaisin kattilaan.
4. Lisää nyt sokeri ja keitä paksuksi siirapiksi. Siirappi paksuuntuu vielä, kun se jäähtyy. Varo, ettei siirappi pala.
5. Laita siirappi kuumennettuun lasipurkkiin tai pulloon. Säilytä viileässä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2