Koti ja keittiö 9/2009KUVA ULLAMAIJA HÄNNINEN
Ohje neljälle
800 g porkkanoita
1 sipuli
2 - 3 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
3 tl tuoretta inkivääriä
raastettuna
1 kuivattu chili
1 1/2 tl currya
2 tl sitruunaruohotahnaa
1 prk (400 ml) kookosmaitoa
6 dl kasvislientä
2 rkl sitruunamehua
Tarjoiluun:
2 dl maustamatonta jogurttia tai ranskankermaa
1. Kuori ja paloittele porkkanat. Kuori ja hienonna sipulit.
2. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää porkkanat, sipulit ja inkivääri, ja kuullota hetken. Murenna joukkoon chili. Lisää curry, sitruunaruohotahna ja kääntele muutaman minuutin ajan.
3. Lisää kookosmaito ja kasvisliemi. Kiehauta ja hauduta noin 15 minuuttia, kunnes porkkanat ovat pehmenneet.
4. Soseuta keitto, kuumenna ja mausta sitruunamehulla. Koristele chilillä ja tarjoa jogurtin tai ranskankerman kera.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2