6 annosta
2 rkl konjakkia
1 dl omenamehua
3 rkl pehmeää voita
1 dl tummaa siirappia
2 rkl sokeria
6 hapanta omenaa
1 prk (150 g) ranskankermaa
1. Yhdistä konjakkiin omenamehu, pehmeä voi, siirappi ja sokeri. Kaada seos uunivuoan pohjalle.
2. Leikkaa omenista hattu pois, pistele omenat haarukalla, poista siemenkota ja pane hattu takaisin paikoilleen.
3. Pane omenat uunivuokaan ja leikkaa pala foliota kanneksi. Kypsennä omenia 200 asteessa noin 60 minuuttia.
4. Siirrä omenat tarjoiluastiaan. Ota paistoliemi talteen ja siivilöi se. Lusikoi seosta omenille ja täytä kolo lusikallisella ranskankermaa. Tarjoa heti.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2