6 annosta
2 rkl konjakkia
1 dl omenamehua
3 rkl pehmeää voita
1 dl tummaa siirappia
2 rkl sokeria
6 hapanta omenaa
1 prk (150 g) ranskankermaa
1. Yhdistä konjakkiin omenamehu, pehmeä voi, siirappi ja sokeri. Kaada seos uunivuoan pohjalle.
2. Leikkaa omenista hattu pois, pistele omenat haarukalla, poista siemenkota ja pane hattu takaisin paikoilleen.
3. Pane omenat uunivuokaan ja leikkaa pala foliota kanneksi. Kypsennä omenia 200 asteessa noin 60 minuuttia.
4. Siirrä omenat tarjoiluastiaan. Ota paistoliemi talteen ja siivilöi se. Lusikoi seosta omenille ja täytä kolo lusikallisella ranskankermaa. Tarjoa heti.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ