Koti ja keittiö 6/2009Kuva: Arto Vuohelainen
(6 hengelle)
1 savustettu kirjolohi
Koristeluun:
puolikas kurkku
6 - 8 retiisiä
ruohosipulia silputtuna
noin 1 dl ranskankermaa
Relissikastike:
1 dl ranskankermaa
1 1/2 dl valmista sinappikurkkurelissiä
(esim. Felix)
1. Poista kalan nahka toiselta kyljeltä varovasti ja nosta kala tarjoiluvadille. Sipaise pintaan ohuelti ranskankermaa.
2. Pese ja viipaloi retiisit ja kurkku. Lado kalan päälle pyrstöstä aloittaen kurkku- ja retiisiviipaleita. Koristele ruohosipulisilpulla. Peitä kala ja nosta viileään.
3. Yhdistä kastikkeen ranskankerma ja kurkkurelissi. Peitä ja nosta
viileään noin 10 minuutiksi ennen tarjoilua.
4. Tarjoa savukala kastikkeen ja uusien perunoiden kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2