Teksti Sanna Kekäläinen
Kuva Fabian Björk
4 leipää
Ainekset:
2–3 pientä banaania
noin 6 rkl maapähkinävoita
8 viipaletta paahto- tai maalaisleipää
Ohje:
1. Kuori banaanit. Viipaloi ne pitkittäin. Voitele leivät reilusti maapähkinävoilla. Laita neljälle leivälle banaania. Nosta loput leivät päälle.
2. Paista öljyllä sipaistulla vohveliraudalla muutama minuutti, kunnes leipä saa hieman väriä ja lämpenee. Tarjoa sellaisenaan tai hunajalla sipaistuna.
Katso myös nämä reseptit:
Sitruuna-ricottaletut ja paahdettu suola-hunajakastike
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2