MARI HARJULA • KUVAUSAVUSTAJA ANJA LEPPÄNEN •KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 9/2014
1 kg omenoita
1–2 sipulia
2 ½ dl kuivaa siideriä
2 ½ dl sokeria
1–2 chiliä
2 kanelitankoa
1 tl suolaa
rouhittua mustapippuria
1. Kuori ja kuutioi omenat. Kuori ja hienonna sipulit.
2. Halkaise chilit pituussuunnassa, poista siemenet ja hienonna chilit.
3. Mittaa siideri ja mausteet kattilaan. Kiehauta ja lisää omenat ja chilit. Keitä seosta noin 30 minuuttia. Jäähdytä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2