Artikkeli

Kevyt pasha

50 g voi­su­laa

1/2 dl so­ke­ria

5 dl mai­to­rah­kaa

2 dl vis­pi­ker­maa

2 tl va­nil­lii­ni­so­ke­ria

1 rkl sit­ruu­na­me­hua

4 rkl man­te­li­rou­het­ta

1/2 dl sil­put­tu­ja su­kaat­te­ja

1/2 dl sil­put­tu­ja ko­rint­te­ja

1. Vaah­do­ta kes­ke­nään peh­meä voi ja so­ke­ri.

2. Se­koi­ta vaah­toon mai­to­rah­ka, vat­kat­tu ker­ma ja maus­teet.

3. Kaa­da mas­sa si­de­har­sol­la vuo­rat­tuun muot­tiin. Sul­je har­so­kan­gas ja ase­ta pääl­le pai­no­le­vy. An­na va­lua seu­raa­vaan päi­vään.

4. Ku­moa val­mis pas­ha tar­joi­lu­lau­ta­sel­le ja ko­ris­te­le tuo­reil­la he­del­mil­lä.

Koti ja keit­tiö 4/2003

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ