50 g voisulaa
1/2 dl sokeria
5 dl maitorahkaa
2 dl vispikermaa
2 tl vanilliinisokeria
1 rkl sitruunamehua
4 rkl mantelirouhetta
1/2 dl silputtuja sukaatteja
1/2 dl silputtuja korintteja
1. Vaahdota keskenään pehmeä voi ja sokeri.
2. Sekoita vaahtoon maitorahka, vatkattu kerma ja mausteet.
3. Kaada massa sideharsolla vuorattuun muottiin. Sulje harsokangas ja aseta päälle painolevy. Anna valua seuraavaan päivään.
4. Kumoa valmis pasha tarjoilulautaselle ja koristele tuoreilla hedelmillä.
Koti ja keittiö 4/2003
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2