Artikkeli

Kesämökkiläisen tiramisu

Murenna keksit laittamalla ne vaikka pakastepussiin ja murskaamalla kaulimella tai pullolla painaen...

● 6 suk­laa­kek­siä

● 1 1/2 dl vaah­tou­tu­vaa va­nil­ja­kas­ti­ket­ta

● 1 dl mai­to­rah­kaa

● 1 rkl so­ke­ria

● 1/2 tl jau­het­tua kar­de­mum­maa

● 1 1/2 rkl vah­vaa kah­via

Ko­ris­teek­si:

● kaa­ka­o­jau­het­ta

● 50 g rou­hit­tu­ja

● pis­taa­si­päh­ki­nöi­tä

1. Mu­ren­na kek­sit lait­ta­mal­la ne vaik­ka pa­kas­te­pus­siin ja murs­kaa­mal­la kau­li­mel­la tai pul­lol­la pai­na­en.

2. Vat­kaa va­nil­ja­kas­ti­ke kuoh­ke­ak­si vaah­dok­si. Li­sää mai­to­rah­ka, so­ke­ri, kar­de­mum­ma, kah­vi ja kek­sin­mu­rut.

3. An­nos­te­le ti­ra­mi­su jäl­ki­ruo­ka­mal­joi­hin tai la­sei­hin. Sii­vi­löi pin­nal­le kaa­ka­o­jau­het­ta ja ko­ris­te­le rou­hi­tuil­la pis­taa­si­päh­ki­nöil­lä.