● 6 suklaakeksiä
● 1 1/2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
● 1 dl maitorahkaa
● 1 rkl sokeria
● 1/2 tl jauhettua kardemummaa
● 1 1/2 rkl vahvaa kahvia
Koristeeksi:
● kaakaojauhetta
● 50 g rouhittuja
● pistaasipähkinöitä
1. Murenna keksit laittamalla ne vaikka pakastepussiin ja murskaamalla kaulimella tai pullolla painaen.
2. Vatkaa vaniljakastike kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää maitorahka, sokeri, kardemumma, kahvi ja keksinmurut.
3. Annostele tiramisu jälkiruokamaljoihin tai laseihin. Siivilöi pinnalle kaakaojauhetta ja koristele rouhituilla pistaasipähkinöillä.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ