2 rkl voita
3 rkl vehnäjauhoja
1 tl sinappia
3 dl kasvislientä tai vettä
2 keltuaista
2 rkl ruokaöljyä
3 rkl viinietikkaa
suolaa, sokeria, valko-
pippuria
1 dl hyvää kermaa
1. Valmista voista, vehnäjauhoista ja vedestä kastikepohja kuten valkokastiketta tehdessä. Kaada kuuma kastike keltuaisten joukkoon ja sekoita hyvin. Mausta sinapilla. Lisää hyvin vatkaten öljy ja viinietikka. Mausta suolalla, sokerilla ja valkopippurilla. Lisää juuri ennen tarjoilua vatkattu kerma.
Koti ja keittiö 8/2002
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ