KATRI SCHRÖDER • KUVAT REETTA PASANENKOTI JA KEITTIÖ 8/2014
4 annosta
1 iso tai 2 pienempää vihreää
kesäkurpitsaa
50 g rucolasalaattia
4 rkl pinjansiemeniä
25 g parmesaania
ripaus sormisuolaa ja rouhittua
mustapippuria
2 rkl oliiviöljyä
1. Huuhtele ja viipaloi kesäkurpitsat ohuiksi lastuiksi. Voit käyttää viipalointiin mandoliinia.
2. Huuhtele ja kuivaa rucolasalaatti. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla kauniin ruskeiksi.
3. Levitä tarjoiluvadille lomittain kesäkurpitsaviipaleet ja nostele päälle kasaksi rucolasalaattia. Vuole päälle parmesaanilastuja. Mausta kevyesti suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Pirskota päälle oliiviöljyä.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ